+ 36 20 333 52 40

INSTANT KLIPPE

INSTANT tananyagok vállalatoknak és cégeknek 2.900 Ft / tanuló díjtól ¹

A Klippe Learning számos készségfejlesztő, softskill témában továbbá a járványhelyzetre reagálva nyújt azonnal elérhető e-learning tananyagokat. Termékeink jellemzően 15 perctől a 6-8 órás tanulási időig kínálnak ismereteket az adott témakörön belül. Az anyagok célja, hogy a kollégák megismerjék az adott készséget, alaptudást és a fontos ismereteket szerezzenek.

? Magánszemélyként érdeklődsz? Nincs akadálya! Vedd fel velünk a kapcsolatot!


Azonnal elérhető készségfejlesztő tananyagok

8 témában közös kerettörténeten keresztül, egy fiktív rendezvényszervező vállalkozás munkatársai segítségével ismerkedhetnek meg a kollégák a kiválasztott készség alapfogalmaival. Tananyagaink számos szituációs feladattal támogatják a tanulási folyamatot, és magas interaktivitási szint mellett nyújtanak élvezetes tanulást a kollégák számára pl. játékos feladatokkal, videókkal, kérdőívekkel, önellenőrző kérdéssorokkal.


Listaárak

A feltüntetett árak nettó díjak. Nem tartalmazzák az 27%-os ÁFÁ-t.

❗ Több tananyag vagy sok felhasználó egyidejű megrendelése esetén ⛰️ komoly kedvezményeket nyújtunk!

IDŐSZAKOS HOZZÁFÉRÉS
Ha csak 3-12 hónapra szeretnél hozzáférést
2.900
Ft / tanuló díjtól
 • Terület Korlátlan
 • Időtartam 3-12 hónap között
 • Elérhetőség klippe.hu rendszerben
 • Támogatás Havi 2 óra ingyenes
 • Vizsga Ingyenes beállítás
 • Riportok Ingyenes havi teljesítési riport
 • Felhasználási jogok Nem kizárólagos
 • Továbbértékesíthető? Nem
Érdekel!
ÖRÖKÖS HOZZÁFÉRÉS
Ha korlátlan felhasználóval és idővel számolsz
490.000
Ft / tananyag díjtól
 • Terület Korlátlan
 • Felhasználószám Korlátlan
 • Időtartam Korlátlan
 • Elérhetőség Saját rendszerben
 • Támogatás Igény szerint
 • Vizsga Igény szerint
 • Riportok Igény szerint
 • Formátum SCORM vagy HTML5
 • Felhasználási jogok Nem kizárólagos
 • Továbbértékesíthető? Nem
Érdekel!
EGYEDI TANANYAG
Ha inkább egyedi anyagot szeretnél
Egyedi ár
 • Terület Korlátlan
 • Felhasználószám Korlátlan
 • Időtartam Korlátlan
 • Elérhetőség Igény szerint
 • Támogatás Igény szerint
 • Formátum SCORM vagy HTML5
 • Egyedi tartalom
 • Egyedi arculat
 • Egyedi tanulási útvonalak
 • Egyedi karakterek és történet
 • Kizárólagos felhasználási jogok csak számodra
 • Korlátlanul továbbértékesíthető tartalom
Érdekel!

❓ Más időtáv vagy más megoldás érdekel?

Te mennyit szánnál egy INSTANT Klippe tananyagra?
Írd meg az alábbi űrlapon ⬇️ vagy lépj velünk kapcsolatba ✉️! Egyedi ajánlatot készítünk.


Készségfejlesztő témák, tananyagok

❓ Kipróbálnád? Érdekel a szakmai tartalom? Megnéznéd a tananyagok arculatát? ✉️ Vedd fel velünk a kapcsolatot, és 14 napos ingyenes próbahozzáférést nyújtunk számotokra! ?

HIBRID VEZETÉS

Míg a kollégák egy része az irodából, egy másik része pedig otthonról dolgozik, a vezetők új kihívásokkal szembesülnek. Legújabb, az X-SIGHT-tal közösen fejlesztett, tananyagunk ebben kíván kapaszkodót és támogatást nyújtani a vezetőknek az alábbi témák feldolgozásával: rugalmasság, munkaszervezés, teljesítményértékelés, diverzitás, EQ és hibris megbeszélések, online kollaboráció, ergonómia, 3D egyensúly.

? Javasolt tanulási idő: 1-1,5 óra

?️ Kulcsszavak: hibrid vezetés, együttműködés, személyes hatékonyság, online kommunikáció

Hibrid vezetés
Mindennapi védelmünk

MINDENNAPI VÉDELMÜNK

Az új típusú koronavírus hatására megváltoztak hétköznapjaink. A Mindennapi védelmünk c. tananyagunk a biztonságos munkavégzéshez nyújt segítséget mikrolearning formában, vezető egészségügyi szakértők és orvosok szakmai útmutatása és szakanyagai alapján. A tananyag megrendelhető önállóan vagy a rizikófelméréssel és jogi segítégnyújtással kiegészített NoCoVid program keretében.

? Javasolt tanulási idő: 15 perc

?️ Kulcsszavak: covid-19, koronavírus, moss kezet, biztonság, higénia

PREZENTÁCIÓS TECHNIKÁK

Ha még kollégáid nem rendelkeznek komoly előadói tapasztalttal, akkor nekik szól ez a tananyag, de azért a rutinosabbak is biztos kapnak pár jó tanácsot. A tananyagban játékos feldatatok mentén ismerheted meg a prezentáció készítésének alapjait, trükkjeit és legfontosabb szabályait.

? Javasolt tanulási idő: 3 óra

?️ Kulcsszavak: előadás, kommunikáció, kapcsolatteremtés, hatásgyakorlás

PROJEKTMENEDZSMENT

Az alapvető projektfolyamatok megismertetése mellett a tananyag külön tartalmat szentel a különböző projektrésztvevők bemutatásra, a projektek fő jellemzőinek ismertetésére. Elsősorban olyan kollégák számára ajánjuk, akik számára újdonság, hogy projektekben szükséges dolgozniuk.

? Javasolt tanulási idő: 2 óra

?️ Kulcsszavak: projekt, projekttagok, végrehajtás, érintettek, szemlélet

KONFLIKTUSKEZELÉS

Az egyik legismertebb tréning online változata során nem oldjuk meg a konfliktusokat, de olyan alapvető ismereteket szerezhetnek a kollégák a témában, amelyek alapján világossá válik számos eddig érthetetlen munkahelyi szituáció. Ha csapatban dolgoztok, és érdekel Titeket az assztertív kommunikácó vagy különböző konfliktuskezelési megoldások, nézzétek meg ezt a tananyagot.

? Javasolt tanulási idő: 3 óra

?️ Kulcsszavak: konfliktus, asszertív kommunikáció, kezelési startégiák

TÁRGYALÁS ÉS ÉRVELÉSTECHNIKA

Minden munkavállaló számára elkerülhetetlen, hogy bizonyos helyzetekben, vagy akár napi szinten is, tárgyalásokon vegyen részt. Ez a tananyag nekik ad alapvető ismeretanyagot arról, hogy milyen tárgyalási taktikát válasszanak. Illetve, hogy e taktikát pedig milyen tárgyalási stílusban, és érvelési megoldások mellett prezentálják. A tananyag bemutatja a különböző jellemző szerepeket és a tárgyalópartnerek reakcióit is elmagyarázza, hogy jobban értelmezhessük az árulkodó jeleket.

? Javasolt tanulási idő: 2 óra

?️ Kulcsszavak: kommunikáció, tárgyalástechnika, érvelés, kézfogás

KAPCSOLATTARTÁS MUNKATÁRSAKKAL ÉS ÜGYFELEKKEL

Ezt a témát elsősorban olyan munkatársak számára készítettük akik rendszeresen kapcsolatba kerülnek más osztályokon dolgozó kollégákkal vagy a vállalat más partnereivel: beszállítókkal, ügyfelekekkel. E tananyagban a tanulók megismerhetik az alapvető kommunikációs irányokat hatékony eszközök bemutatása mellett, és tudást szerezhetnek a kapcsolattartás legjobb gyakorlatairól.

? Javasolt tanulási idő: 3 óra

?️ Kulcsszavak: kommunikáció, ügyfélkapcsolatok, aktív hallgatás

KOMMUNIKÁCIÓ

A tananyagban a munkatársak megismerhetik a hatékony kommunikáició technikáit és jellemzőit. Ismeretet szerezhetnek a kommunikáció általános folyamatáról, és az asszertív párbeszéd fontosságáról.

? Javasolt tanulási idő: 2 óra

?️ Kulcsszavak: kommunikáció, konfliktuskezelés, asszertív, passzív

VEZETÉS ÉS SZERVEZÉS

Ez a téma elsősorban vezetők számára készült, akik a különböző helyzetfüggő vezetési megoldásokat kell, hogy alkalmazzanak. Tananyag tartalmát tekintve épp úgy kitér a vezetői viselkedés módozataira, mint a hatékony vezetői kommunikáció technikáira. Része a visszajelzési és motivációs megoldások ismertetése, valamint a munkatársak teljesítményének értékeléséhez kapcsolódó eszközök.

? Javasolt tanulási idő: 3 óra

?️ Kulcsszavak: motiváció, vezetés, teljesítményértkelés, kommunikáció

E-learning készségfejlesztés

CSAPATMUNKA

A tananyag feldolgozza a csapatmunkában rejlő lehetőségeket, és a csapatok számára fontos kommunikációs technikákat. Szóba kerül a csapatmunka során felmerülő problémák kezelésének módozatai és a csoporttagok közötti motiváció lehetőségei.

? Javasolt tanulási idő: 1 óra

?️ Kulcsszavak: csapatkommunikáció, problémamegoldás, társas serkentés

IDŐGAZDÁLKODÁS

Szemléletformáló tananyag az időgazdálkodás témaköréről, amely rengeteg hasznos tippet és trükköt tartalmaz, 2 napos tréninganyagnak megfelelő tartalommal, amely szakmai tartalmát a Valoro Consulting nyújtotta. Ez a tananyag is játékos formában kerül feldolgozásra, rajzolt karakterekkel, de nem a fenti rendezvényszervező kerettörténetbe illeszkedik.

?? Ez a tananyag angol és magyar nyelven is elérhető!

? Javasolt tanulási idő: 4 óra

?️ Kulcsszavak: önismeret, célkitűzések, priorizálás, nem-et mondás, időrablók

Elearning

E-LEARNING TANANYAGFEJLESZTÉS

E-learning tananyag az e-learning tananyagokról. Munkatársaid készítik a tananyagokat, és (még) nem a Klippe? Nem probléma! Ennek a tananyagnak a megismerését követően sokkal jobb anyagokat készítenek majd!

? Javasolt tanulási idő: 1 óra

?️ Kulcsszavak: e-learning, tananyagfejlesztés, interaktivitás, motiváció

TÁVMUNKA

Sokféle munkát lehet otthonról vagy távolról végezni, de bizonyos szabályok megváltoznak. Távmunka tananyagunkban bemutatjuk a home office sajátosságait, valamint átfogó képet adunk arról, hogy hogy változnak meg a kommunikációs helyzetek, a kapcsolattartás szabályai. Valamint ismereteket nyújtunk a személyes hatékonyság területén is: célok, önmotiváció, munkaszervezés stb. A tananyaghoz készült külön vezetői modul is, amely kitér a távmunka során alkalmazható hatékony szervezési és csapatirányítási kérdésekre is.

?? Ez a tananyag angol és magyar nyelven is elérhető!

? Javasolt tanulási idő: 8 óra

?️ Kulcsszavak:home office, önmotiváció, személyes idő, virtuális kapcsolatok, asszertivitás, munkaalkoholizmus, szubmisszió, naptár tervezés, meeting kultúra, konfliktuskezelés


Érdekel valamelyik INSTANT Klippe anyag? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  Melyik téma érdekel?

    Ha szeretnél többet megtudni egyedi tananyagainkról, az e‑learning rendszerekről, a képzéseinkről, vagy árajánlatot kérnél, írj nekünk!