+ 36 20 333 52 40

IntelliBoard @Klippe

Az elmúlt évek során több tucat e-learning rendszer bevezetésben vettünk részt. Az itt szerzett tapasztalatok alapján azt látjuk, hogy minden esetben visszatérő kérdés a riportok és adatok világa. Minden vezető szeretné látni, hogy hol tart a csapata, ki és milyen képzéseken vett részt, és milyen eredményeket ért el. Minden szervezet ráadásul egyedi igényeket támaszt a saját riportjaival kapcsolatban.Ahhoz, hogy a legjobb megoldásokat tudjuk szállítani ügyfeleink és partnereik számára, megkerestük a legjobb riport eszközt, és az IntelliBoard hivatalos viszonteladói partnere lettünk! A folytatásban pedig összefoglaljuk, hogy mire használhatod meglévő vagy az általunk bevezetésre kerülő LMS-ben az IntelliBoard rendszerét.

IntelliBoard

Mérés

Az e-learninges képzések esetében sokkal több lehetőségünk van az adatok mögé nézni! Nem csak kérdőívek és beszámolókra támaszkodhatunk, hanem valós adatokra alapozhatjuk döntéseinket. Ehhez pedig elengedhetetlen egy olyan eszköz, amely könnyen kezelhető és átlátható felhasználói felületeken keresztül mutatja be képzéseink legfontosabb ismérveit.

Jelentés

Ha már vannak adataink, akkor értelmezzük azokat! Nyerjük ki érthető és átlátható riportok formájában, melyeknek köszönhetően a vezetők egyszerűen és gyorsan áttekinthetik a csapatok előrehaladását. Az IntelliBoard segítségével megtehetik mindezt ütemezett riportok vagy látványos irányítópultok segítségével!

Információ

Valósidejű adatok alkalmazásával lehet egy vezető naprakészek az e-learninges képzések hatékonyságáról. Nyomon követhetjük az IntelliBoardon keresztül a kollégák előrehaladását a kötelező és választható képzések tekintetében is. Átlátható és gyors információkat szerezhetünk a tanúsítvánnyal rendelkező képzések eredményeiről, előrehaladásáról a szervezeten belül.

IntelliBoard - Klippe

Mire is jó az IntelliBoard?

Az alábbiakban összegyűjtöttünk hat területet, amelyeket támogat az IntelliBoard és amelyek által eredményesebb és komplexebb képzéseket tudsz nyújtani a kollégáidnak, és átláthatóbb eredményeket tudsz szállítani a vezetőknek.

1. Elemezz és hasonlíts össze!

Lásd a nagy képet, amely segíti a döntéseket összetett riportok és analitikák által. Húzd meg a vonalat, hogy hol tart épp a szervezeted és a tanulók. Lásd meg azonnal, hogy melyik a leglátogatottabb kurzus. Azonosítsd a felül és alulteljesítő kurzusokat. Állapítsd meg, hogy milyen módon használják a teljes e-learning rendszered.

2. Kövesd az eredményeket élőben!

Könnyen kezelhető riportok, egyszerű értelmezés. Az IntelliBoard átlátható, gyorsan értelmezhető grafikonokon és diagramokon mutatja be a jelentéseket. Ha szeretnéd, akkor ütemezetten el is küldeni neked a rendszer a riportokat. Adj hozzáférést a többi kollégának is csoportok szerint, pl. osztály szerint. Lásd át gyorsan a teljesítettséget, értsd meg a trendeket.

3. Kövesd az előrehaladást!

Hozd a legjobb döntéseket az adatok alapján, és hasonlítsd össze a kurzusok előrehaladását egy pillantás alatt. Azonosítsd a tevékenységeket elvégző és kihagyó kollégákat vagy kövess végig egyedi tanulási útvonalakat elmélyülve a színkódokkal jelölt tanulmányi részletek világában.

4. Kapj és küldj értesítéseket!

Készíts egyedi és ütemezett riportokat, hogy a megfelelő riportok, a megfelelő időben, a megfelelő emberhez érkezzenek meg. Állíts be a szervezeti hierarchiának megfelelő szerepeket. Adj egyedi hozzáférést a különböző riportokhoz.

5. Avatkozz be ha szükséges!

Biztasd a tanulókat és határozz meg a tanulási trendeket az automatikus értesítések beállításával. Állíts be figyelmeztetéseket és előrehaladási riportokat! Vedd észre előbb azokat a kollégákat akiknek extra figyelemre van szüksége! Azonosítsd, hogy mely kurzusok használnak jó és melyek rossz eszközöket!

6. Érezd magad biztonságban!

Mind a Klippe mind az IntelliBoard nagyon komolyan veszik az adatok védelmét. Az adatok a Te adataid! Az ügyfelek igényeinek megfelelő helyen tárolja az IntelliBoard az adatokat. Csak biztonságos (https) és elkódolt (Amazon SSL) kapcsolatos keresztül utaznak az adatok. Az IntelliBoard 2019-től a Privacy Shield tanúsítvánnyal is rendelkezik!

E-learning

LMS bevezetés

Érdekel, hogy vezetjük be az e-learning rendszereket? Nézz utána e-learning rendszerfejlesztésről szóló oldalunknak, és ismerd meg a Klippe LMS előnyeit!

Olvass tovább!

Adatok

Legyen azonnali információd a kollégák teljesítményéről, megtartásáról, a képzések forgalomáról és a kapcsolódó kiadásokról és bevételekről!

Egyedi felületek

Minden vállalat és minden vezető más és más, az IntelliBoard segítségével egyedi irányítópultok és különböző szintű vezetők számára különböző szintű riportok hozhatók létre.

Döntések

Használd ki az adataitokban rejlő tudást! Az IntelliBoardban található több mint 120 jelentéssel és kapcsolódó értesítésekkel legyél naprakész, és hozz megalapozott üzleti döntéseket az intelligens riportolási megoldásoknak köszönhetően.

Érdekel az IntelliBoard? Kipróbálnád egy demo során? Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, és próbáld ki a 15 napos ingyenes bemutató! ⬇️

Klippe Learning

Kik vagyunk?

Már 10 éve foglalkozunk digitális képzésekkel, komplex e-learning tananyagok készítésével és rendszerek bevezetésével. Digitális oktatási szakértők és szoftverfejlesztők vagyunk, követjük a trendeket és innovatív megoldásokat kínálunk az általunk készített tananyagokban és rendszerekben.

A Klippe Learning csapata elkészíti számodra azt a digitális oktatási és tanulási megoldást, amit megálmodtál, vagy megálmodjuk helyetted, ha nem tudod, hogy pontosan mire van szükséged. Saját tartalom, kreatív és motiváló módszerek, hozzád alakított platform.

Hol érsz el minket?

Ha szeretnél többet megtudni egyedi tananyagainkról, az e-learning rendszerekről, a képzéseinkről, vagy árajánlatot kérnél, vedd fel velünk a kapcsolatot:

írj nekünk a jobb oldali űrlapon keresztül!
vagy hívj fel minket:
vagy írj email-t:

        Ha szeretnél többet megtudni egyedi tananyagainkról, az e‑learning rendszerekről, a képzéseinkről, vagy árajánlatot kérnél, írj nekünk!