+ 36 20 333 52 40

Kik vagyunk?

E-learning szakértők!

Tapasztalat és innováció

Már 12 éve foglalkozunk digitális képzésekkel, komplex e-learning tananyagok készítésével és rendszerek bevezetésével. Digitális oktatási szakértők és szoftverfejlesztők vagyunk, követjük a trendeket és innovatív megoldásokat kínálunk az általunk készített tananyagokban és rendszerekben.
Csapatunk elkészíti számodra azt a megoldást, amit megálmodtál, vagy megálmodjuk helyetted, ha nem tudod, hogy pontosan mire van szükséged. Saját tartalom, kreatív és motiváló módszerek, hozzád alakított platform.

Miért a Klippe a legjobb választás?

Azért dolgozunk, hogy megmutassuk ügyfeleink számára, hogy milyen a valódi digitális tanítás és tanulás.

Az e-learningre úgy tekintünk, mint a pedagógiai módszerek alkalmazásának új lehetőségeire. A Klippénél pedagógiai és pszichológiai tudással felvértezett kollégáink nem az informatika irányából közelítő megoldásokat nyújtanak, hanem mindig a tanulás és tanítás legjobb módszerékhez igazítjuk a megfelelő technológiai megoldást. Számunkra fontos, hogy tanítással kapcsolatos szakirányú végzettségünk van, és gyakoroló oktatók, trénerek vagyunk.

Szállítófüggetlen megoldásokat nyújtunk ügyfeleink számára, amelyeket kötöttségek nélkül tudnak bevezetni, és saját folyamataikhoz igazítani. A világ legnépszerűbb rendszereit használjuk (pl. Moodle, Canvas), a legjobb szoftvereivel dolgozunk (pl. Articualte Storyline 360, Rise 360, Adobe Captivate). Folyamatosan figyeljük a legújabb trendeket, eszközöket, és rugalmasan alkalmazkodunk a technológia fejlődéséhez.

Több mint 12 éve dolgozunk az e-learning területén, 6 országban. Több mint 50 LMS bevezetésében vettünk részt, több száz órányi digitális tananyagot fejlesztettünk. Lefedjük az e-learning fejlesztés teljes folyamatát: felmérünk, kutatunk, tervezünk, forgatókönyvet írunk, történetet mesélünk, motiválunk, grafikát készítünk, videókat forgatunk, projekteket vezetünk, informatikai fejlesztéseket végzünk, színészekkel és narrátorokkal dolgozunk, tartalmat gyártunk, szerkesztünk, lokalizálunk, tanácsot adunk és tanítunk.

Digitális tananyagaink lendületesek, újító módszertani és technológiai megoldásokat alkalmaznak. Fontosnak tartjuk, hogy megoldásaink látványosak és kreatívak legyenek. Minden e-learning tananyagunk egyedi grafikával készül, aktív tanulásra ösztönöz, és táplálja a résztvevők belső motivációját. Hisszük, hogy az ezen elvek mentén készült tananyagok segítségével hatékonyabb és hatásosabb képzéseket valósítanak meg ügyfeleink.

Referenciáink

Kollégáink, a fejlesztések többségében, a tananyagok koncepcionális felépítésétől kezdve a gyártási folyamat legvégső pontjáig, a tananyagok átadásáig vettek részt a rendszerek és tananyagok tervezésében és kialakításában.


A Klippe csapata


Kedvcsináló tananyagaink

Kell egy kis áramszünet

Kell egy kis áramszünet

Önértékelő kérdőív a nyári pihenéshez

Töltsd ki!
A húsvéti nyúl nyomában

A húsvéti nyúl nyomában

Interaktív tananyag a húsvéti nyúlról

Segíts a húsvéti nyúlnak!
Karácsonyi tananyag

Boldog Karácsonyt!

Animációs tananyag a karácsonyról

Nézd meg tananyagunkat!
Karácsony 2022

Kellemes ünnepeket!

Interaktív karácsonyi játék!

Segíts a mikulásnak!
Tanulj tanulni!

Tanulj tanulni!

Interaktív tananyag az online tanulásról.

Tanulj!


Dolgozzunk együtt?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!

    Vagy hívj fel minket:
    Vagy írj email-t:

        Ha szeretnél többet megtudni egyedi tananyagainkról, az e‑learning rendszerekről, a képzéseinkről, vagy árajánlatot kérnél, írj nekünk!