MESTERSÉGES INTELLIGENCIA AZ E-LEARNINGBEN

A Klippe Learning figyelemmel követi a legújabb trendeket, frissítéseket az e-learning világában és arra törekszik, hogy ezeket számodra is elérhetővé tegye! Vállalkozásunk immár a mesterséges intelligencia (MI vagy AI) támogatásával nyújt innovatív megoldásokat, ha az egyszerű, statikus anyagok helyett szeretnél izgalmas, interaktív és a tanulók számára is motiváló tananyagokat készíteni!

AI AZ E-LEARNINGBEN? MI EZ PONTOSAN?

A mesterséges intelligencia alapú megoldások sok területen könnyítik meg az életünket – így pedig az oktatásban is. Segítségükkel számos, hagyományosan emberek által végzett feladat automatizálható. Na, de mit jelent ez egy e-learning tananyagaidra vonatkozóan? Milyen mesterséges intelligencia alapú szolgáltatásokat vehetsz Te is igénybe?

Feliratozás

Videóid alá támogató feliratokat generálunk, amely nemcsak idő-, de energiagazdaságos megoldás is!

Fordítás

Ha tolmács segítsége helyett inkább gyors megoldásra van szükség, vagy csak kevés fordítandó szöveggel rendelkezel, a technológia segítségével a fordítás is egyszerű lehet.

Videó

Tananyagod nem csak színesebb lehet egy videó segítségével, de a tanulóknak is segíthet a tananyag memorizálásában – ám, ha nem szeretnél forgatni, rövid idő alatt generálhatunk neked egy személyreszabott felvételt, ahol nem csak a szöveget, de az előadó külalakját, hangnemét és nyelvét is Te szabhatod meg!

Narráció

Sokat segíthet, ha nem csak látjuk, hanem halljuk is a tananyagot olvasás közben. Ha nem szeretnél narrátort


PRÓBÁLD KI!

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Próbáld ki demó videónkat és narrációnkat, hogy megismerkedhess a mesterséges intelligencia képességeivel! Ilyen megoldásokat már ma tudunk számodra nyújtani, vedd fel velünk a kapcsolatot! ➡️

OKTATÁSI ELŐNYÖK

Bővebben is érdekel, hogy mitől lesznek a Klippe mesterséges intelligencia módszerei előnyösek? Nézd meg az alábbi kártyákat és olvasd el műhelycikkünket! ↗️

SZEMÉLYRE SZABOTT

Nem szükséges másokhoz igazodnod, mi igazítjuk a tartalmat hozzád!

IDŐHATÉKONY

Egy forgatás megszervezése és lebonyolítása rendkívül időigényes feladat...

CSÖKKENTI AZ EMBERI TERHEKET

Nemcsak adminisztrációban, de a fejlesztésben és a karbantartásban is me...

EGYEDI TARTALOM

Az intelligens technológia nem csak látványos, de javíthatja a tanulók e...

KÉRJ DEMÓ ANYAGOT!

Kipróbálnád, hogy működik mindez a te szövegeddel? Kíváncsi vagy, hogy milyen karakterek, milyen hangok állnak a rendelkezésünkre? Vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj el nekünk egy részletet, mi pedig bemutatjuk, hogy milyen narrátor nyelvek, hangok és karakterek közül válogathatsz!
Ismerkedj meg velük bátran!

        Ha szeretnél többet megtudni egyedi tananyagainkról, az e-learning rendszerekről, a képzéseinkről, vagy árajánlatot kérnél, írj nekünk!

          Böszörményi út 18/B