+ 36 20 333 52 40

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA AZ E-LEARNINGBEN

A Klippe Learning figyelemmel követi a legújabb trendeket, frissítéseket az e-learning világában és arra törekszik, hogy ezeket számodra is elérhetővé tegye! Vállalkozásunk immár a mesterséges intelligencia (MI vagy AI) támogatásával nyújt innovatív megoldásokat, ha az egyszerű, statikus anyagok helyett szeretnél izgalmas, interaktív és a tanulók számára is motiváló tananyagokat készíteni!

AI AZ E-LEARNINGBEN? MI EZ PONTOSAN?

A mesterséges intelligencia alapú megoldások sok területen könnyítik meg az életünket – így pedig az oktatásban is. Segítségükkel számos, hagyományosan emberek által végzett feladat automatizálható. Na, de mit jelent ez az e-learning tananyagaidra vonatkozóan? Milyen mesterséges intelligencia alapú szolgáltatásokat vehetsz Te is igénybe? Nézd meg az alábbi videót és olvass tovább az oldalon!

Feliratozás

Videóid alá támogató feliratokat generálunk, amely nemcsak idő-, de energiagazdaságos megoldás is!

Fordítás

Ha tolmács segítsége helyett inkább gyors megoldásra van szükség, vagy csak kevés fordítandó szöveggel rendelkezel, a technológia segítségével a fordítás is egyszerű lehet.

Videó

Tananyagod nem csak színesebb lehet egy videó segítségével, de a tanulóknak is segíthet a tananyag memorizálásában – ám, ha nem szeretnél forgatni, rövid idő alatt generálhatunk neked egy személyreszabott felvételt, ahol nem csak a szöveget, de az előadó külalakját, hangnemét és nyelvét is Te szabhatod meg!

Narráció

Sokat segíthet, ha nem csak látjuk, hanem halljuk is a tananyagot olvasás közben. Ha nem szeretnél narrátort alkalmazni.

Chatbot

Kérdezzük a robotot, mint amilyen a ChatGPT is! A chatbotok segíthetik a tanulást egyszerű kérdések megválaszolásával, vagy pl. beadandó feladatok értékelésével. De vigyázzunk! A botok nem tudnak mindent jól!


PRÓBÁLD KI!

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Próbáld ki demó videónkat és narrációnkat, hogy megismerkedhess a mesterséges intelligencia képességeivel! Ilyen megoldásokat már ma tudunk számodra nyújtani, vedd fel velünk a kapcsolatot! ➡️

OKTATÁSI ELŐNYÖK

Mitől lesznek a Klippe mesterséges intelligencia módszerei előnyösek? Nézd meg az alábbi kártyákat!

SZEMÉLYRE SZABOTT

Nem szükséges másokhoz igazodnod, mi igazítjuk a tartalmat hozzád!

IDŐHATÉKONY

Egy forgatás megszervezése és lebonyolítása rendkívül időigényes feladat. Ha a mesterséges intelligenciára bízod a feladatot, sokkal gyorsabban lehet haladni.

CSÖKKENTI AZ EMBERI TERHEKET

Nemcsak adminisztrációban, de a fejlesztésben és a karbantartásban is megkönnyíti a munkát.

EGYEDI TARTALOM

Az intelligens technológia nem csak látványos, de javíthatja a tanulók elkötelezettségét is, és a tartalom megértését is támogathatja.

Részletesebben is érdekel, miként segíti az MI a tanulást?

KÉRJ DEMÓ ANYAGOT!

Kipróbálnád, hogy működik mindez a te szövegeddel? Kíváncsi vagy, hogy milyen karakterek, milyen hangok állnak a rendelkezésünkre? Vedd fel velünk a kapcsolatot, küldj el nekünk egy részletet, mi pedig bemutatjuk, hogy milyen narrátor nyelvek, hangok és karakterek közül válogathatsz!
Ismerkedj meg velük bátran!

        Ha szeretnél többet megtudni egyedi tananyagainkról, az e‑learning rendszerekről, a képzéseinkről, vagy árajánlatot kérnél, írj nekünk!